Algemene informatie

TV DE VLIJMD is de tennisvereniging van Geffen.
 
De vereniging is in oktober 1975 opgericht en is gevestigd aan de Vlijmdstraat 12 op sportpark 'De Biescamp'.
 
TV De Vlijmd beschikt over 4 tennisbanen, die 12 maanden per jaar bespeelbaar zijn, 2 padelbanen, en 2 mini-banen. 
 
Met ca. 330 leden kan de vereniging getypeerd worden als een kleine vereniging, maar met heel veel gezelligheid. De vereniging biedt ruime mogelijkheden voor gezelligheidstennissers, maar scoort ook hoog voor zij die graag in competitie-verband willen presteren. Naast diverse interne toernooien en activiteiten organiseert TV de Vlijmd ook jaarlijks het Open Toernooi.
 

(bovenstaande is nog oude foto van vóór de aanleg van de padelbanen)
 
 
Het clubhuis, dat in 2008 door de eigen leden volledig is verbouwd en voorzien is van een aparte 'jeugd corner' draagt zeer zeker bij aan de gezelligheid. Leden van collega tennisverenigingen, vinden dit vaak al voldoende aanleiding om jaarlijks weer deel te nemen aan het Open Toernooi.
 
                                            
 
De grote eikenhouten bar en gezellige stamtafel, staan garant voor een gelegenheid om onder het genot van een drankje de tennisprestaties en de dorps en wereldlijke gebeurtenissen nog eens nader te evalueren.
 
De regelmatige georganiseerde Hussel-avonden (laatste donderdag van de maand), de laddercompetitie en de Interne Wintercompetitie zijn telkens weer een groot succes en bij uitstek de gelegenheid voor nieuwe leden om de vereniging en haar leden beter te leren kennen. 
 
Een actieve jeugdcommissie zorgt er voor, dat de jongste leden plezier in het tennissen krijgen en ook daadwerkelijk een balletje leren slaan. In 2011 zijn in het sportpark van De Vlijmd ook twee Mini-banen aangelegd voor recreatief gebruik voor de jeugdleden. Ook zijn er twee oefenkooien gerealiseerd.
 
                             
 
En vanaf september 2022 kunnen wij hier ook twee padelbanen aan toevoegen!
 
We zijn gevestigd op
TV De Vlijmd
Vlijmdstraat 12
5386AG Geffen
 
Het clubhuis is telefonisch bereikbaar op 073-5323263.