Club van 50

Club van 50

De Vlijmd heeft een club van 50 opgericht. Deze bestaat uit mensen die “de Vlijmd” een warm hart toedragen, en financieel hun steentje bij willen dragen. De club van 50 heeft als doel onze vereniging kwalitatief te kunnen laten groeien d.m.v. een bijdrage van € 50,00 per jaar. Een sponsorjaar is van 1 januari t/m 31 december. Ieder jaar komt de vraag per mail of je nog lid wilt blijven van de club van 50.

Wie kunnen er lid worden?

Iedereen kan lid worden van de club van 50. Of je nu een groot bedrijf hebt, zzp’er bent, samen met je tennisteam of met vrienden of vriendinnen, iedereen is welkom, ook al ben je geen lid van De Vlijmd. 

Wat als ik lid ben?

Leden van de club van 50 krijgen een vermelding op de site en bij binnenkomst van de kantine komt een bord met daar de logo’s of namen van de deelnemers.

Wie nu al inschrijft, heeft het voordeel extra lang op het bord te hangen, omdat een sponsorjaar eigenlijk van januari t/m december is, dus ben er snel bij!  

Hoe word ik lid?

Je wordt lid door het invullen van het inschrijfformulier, dat als bijlage op deze pagina is toegevoegd, en terug te mailen naar: [email protected]                              

We zullen ook zorgen dat er inschrijfformulieren achter de bar in de kantine liggen. Vergeet niet om ook je logo mee te sturen als je dat hebt.                                                         

Mocht je lid worden van de club van 50 dan alvast bedankt voor het lidmaatschap.

 

Inschrijfformulier Club van 50.pdf