Trainingen

Wil je padel een keer proberen en het direct op de juiste manier leren of je spel verbeteren met lessen van hoge kwaliteit? Schrijf je dan in voor een training! De trainingscyclus voor padel is anders dan bij tennis. Padel Brabant verzorgt de trainingen op onze vereniging. Informatie over het trainingsaanbod vind je hier:

Informatie & inschrijven training

Meer informatie over de opzet van de training: 

 • 5 lessen van 60 minuten.
 • De lessen worden gegeven op dinsdag en woensdag. Geef je beschikbaarheid zo ruim mogelijk aan! 
 • Je kunt inschrijven voor een groep met 4 personen. Als je zelf al een groepje hebt gevormd, zet dan bij de opmerkingen met wie je wil trainen. 
 • Kosten voor een groep met 4 personen: €71,25 p.p.
 • Als je met een ander aantal personen wil trainen, neem dan contact met ons op.
 • De kans dat je geplaatst kunt worden is groter als je met meerdere personen inschrijft. Natuurlijk mag je ook alleen inschrijven, dan gaan wij ons best doen om je bij een geschikte groep te plaatsen!
 • Je kunt bij ons kiezen voor een cursus + racket. Je koopt dan met korting een racket dat wij voor je meenemen naar de eerste les van de cursus. Het racket is de Head Evo Sanyo.
 • Je kunt ook les volgen als je geen lid bent van TV De Vlijmd. Niet-leden betalen €5,- per les extra als baanhuur. Als je na de eerste cursus door wil gaan, moet je lid worden van de vereniging. 
 • Algemene voorwaarden

Jeugd lessen

 • Voor de jeugd tussen 4-18 jaar zijn de kosten €37,50 p.p. voor 5 lessen. Er wordt gewerkt in groepen van 6-8 op twee banen.
 • Er zit géén leenracket bij de cursus, maar wij hebben hier wel een optie voor. Deze optie is te vinden op het inschrijfformulier. Als je niet kiest voor een optie met leenracket, gaan we er vanuit dat je zelf een racket meeneemt. Er is ook een optie om direct een racket aan te schaffen. 
 • Je kunt ook les volgen als je geen lid bent van TV De Vlijmd. Niet-leden betalen €5,- per les extra als baanhuur. Als je na de eerste cursus door wil gaan moet je lid worden van de vereniging. 
 • De lesweken zijn hieronder te vinden bij de 'belangrijke data'.

 

Logo padel BrabantLogo padel Brabant

De trainer op onze vereniging is Bram Leenen. Hieronder stelt hij zich voor:


Graag stel ik me even kort voor. Mijn naam is Bram Leenen, ik ben 26 jaar en woonachtig in het prachtige ’s-Hertogenbosch. Momenteel werk ik als Sales Manager bij een recruitment bureau in Den Bosch. Hiervoor heb ik Commerciële Economie gestudeerd aan de Avans.

Ik heb in mijn jongere jaren een aantal jaar getennist, maar sinds de zomer van 2020 ben ik helemaal verslaafd aan padel. De laatste tijd sta ik zeker 3-4 keer per week op de baan, gewoon omdat het zo’n ontzettend leuke sport is!

Naast padel ben ik nog heel veel met sport bezig. Ik ben een bodybuild fanatiekeling en heb afgelopen jaar meegedaan aan mijn eerste wedstrijd. Ik houd daarnaast van mountainbiken, reizen, en heb vroeger gevoetbald, gesurft, gezwommen, getafeltennist en aan meerdere powerlift wedstrijden deelgenomen.

Ik ben naast mijn huidige werk ook personal trainer, waarbij ik mensen help met het aanwennen van een gezonde leefstijl. Ik ben zowel als personal trainer als in mijn werk veel bezig met coaching, en zo was de stap naar het geven van padel les voor mij een logische!

Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te werken, ze dingen te leren en ze te enthousiasmeren voor sport. Ik haal er veel voldoening uit om mensen te zien groeien, en ik kijk er naar uit om jullie te helpen met jullie padel vaardigheden!