Padel Junior Tour

Het concept

Padel Brabant heeft speciaal voor jou een jeugd padel tour op gericht, zodat jij en je vriendjes hele leuke, sportieve dagen zullen gaan beleven met andere leeftijdgenootjes. Er zullen veel wedstrijdjes gespeeld worden, jullie gaan lekker genieten van een heerlijke lunch en jullie gaan daarnaast ook nog andere spelletjes doen. Kortom een en al padel en plezier! De tour is bedoeld voor de jeugd van 4 t/m 17 jaar. Voor de kleinste padel spelers van 4 t/m 6 jaar wordt er een clinic verzorgd, voor de jeugd van 7 t/m 17 jaar staan er wedstrijden op het programma. Deze wedstrijden worden gespeeld in drie categorie├źn: t/m 10, t/m 12, t/m 14/17. Elke deelnemende club organiseert een tour dag, het kan dus zijn dat je de ene dag op jouw eigen vereniging speelt en de andere dag bij een andere vereniging om zo ook tegen andere leeftijdsgenootjes te kunnen spelen. 

Op de tour dag kun jij punten verzamelen door wedstrijden te spelen. Aan het einde van de dag worden er in elke categorie een winnaar en een nummer twee bekend gemaakt. Deze zullen ook een vette prijs ontvangen. Na elke tour dag worden de punten die jij behaald hebt die dag bij de ranglijst opgeteld. Hoe meer dagen je speelt, hoe meer kans je hebt om meer punten te halen, hoe hoger je op de ranglijst komt. De top acht spelers per categorie zullen aan het einde van de tour uitgenodigd worden om het eind toernooi te spelen. Alle nummers 1,2 & 3 ontvangen een gave beker. Wie weet ga jij er wel met die beker vandoor!

Clinic

Voor de jongste jeugd vanaf 4 t/m 6 jaar zal er een clinic georganiseerd worden. Deze leuke clinic voor de jonge padel spelers zal aan het begin van de tour dag plaatsvinden. De kinderen mogen de gehele dag blijven, maar mogen ook na de clinic en de lunch met een klein presentje terug naar huis toe keren. Na een gezellige tijd vol padel spelletjes. 

De Challenge

Tijdens de tour dag kun je ook meedoen aan een super leuke challenge. Denk hierbij aan spelletjes die te maken hebben met padel. Welke challenge op het programma staat wordt op de tour dag bekend gemaakt. In elke leeftijdscategorie wordt er elke keer een challenge winnaar bekend gemaakt, deze ontvangt een leuke prijs. Op de volgende tour dag zal er een nieuwe challenge zijn en dus ook nieuwe winnaars. De persoon (per categorie) die een challenge gewonnen heeft, wordt sowieso uitgenodigd op de finaledag van de tour. De speler die op de finaledag de meeste punten heeft behaald, mag zich de Padel Brabant Juniors Tour Challenge winnaar noemen. Hier staat natuurlijk een super leuke prijs tegenover. Hoe de finaledag er voor de challenge winnaars uit ziet, zal nog in een uitnodigingsmail verder worden toegelicht.