Warm welkom nieuwe leden

06 november 2023


Je bent nieuw op onze vereniging en je kent nog niemand? Om nieuwe mensen te leren kennen, om bijvoorbeeld een groepje te vormen waarmee je kunt padellen of tennissen, kun je je inschrijven voor een 1-malige les. Kosten zijn 7,50 euro. Bij voldoende inschrijvingen ontvang je via de mail meer informatie over de datum en tijd. Of je kunt toegevoegd worden aan één van onze app-groepen.

Ook geven we rondleidingen met uitleg over onze vereniging. Je krijgt dan uitleg over de bardiensten, welke toernooien er jaarlijks georganiseerd worden, de trainingen, competitie enzovoort. Wij vinden het belangrijk dat leden zich meteen thuis voelen op onze club! Een aantal vrijwilligers vertellen je met plezier meer over onze vereniging. Meld je dus snel aan.... (ook als je al langer lid bent, maar toch nog niet weet hoe en wat op onze vereniging).

Lijkt het je wat? Je kunt je aanmelden voor de rondleiding of kennismakingsles door een mail naar voorzitter@tvdevlijmd te sturen. Voor de les: vermeld erbij of je wilt tennissen of padellen. Als je in de app-groepen toegevoegd wilt worden, zie dan dat nieuws-item en scan de QR-code. 

Nieuwscategorieën