Winter abonnement

                                   

 

Mogelijkheid tot tijdelijk lidmaatschap gedurende de wintermaanden

Nu iedereen weer erg beperkt wordt door de ingrijpende Corona-maatregelen, zijn wij blij en dankbaar dat tennis nog mag doorgaan!

Teamsporten voor volwassenen gaat even niet meer, maar tennis is een sport waar de 1,5 meter afstand prima kan worden gehouden. Dit is dan ook de reden dat tennisverenigingen open mogen blijven voor vrij spelen. Sporten is immers gezond en geeft ontspanning in deze moeilijke tijd!

Voor iedereen die het sporten mist, dus ook voor niet-leden van LTV, maar sporten toch mogelijk te maken, bieden wij nu een tijdelijk lidmaatschap bij tennisvereniging de Vlijmd aan. Voor slechts € 10,00/maand mag je tot eind maart 2021 onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen (op reservering en mits het weer het toelaat). Voor dit tijdelijke lidmaatschap wordt er geen inschrijfgeld in rekening gebracht, wel wordt eenmalig de verplichte KNLTB-bijdrage van € 17.50 in rekening gebracht.

Op dit moment moet de kantine gesloten blijven en hier kan men dan ook geen gebruik van maken.

Heb je interesse in dit tijdelijke lidmaatschap, meld je dan even bij de ledenadministratie ([email protected]). Binnen enkele dagen kan je dan op de tennisbaan staan.

Voor iedereen: houd afstand en blijf gezond!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 532 3263

Address

Vlijmdstraat 12
5386 AG Geffen